Община Сопот

„ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“ 

Община Сопот подкрепя кампанията на „БТВ Медия Груп“ ЕАД „Да изчистим България заедно“, която през 2023 година ще се проведе на 16-ти септември (събота) – Световния ден на почистването.

Тази година инициативата „Да изчистим България заедно“ ще се проведе под надслов „ГОТОВИ СМЕ!“ и е насочена към усърдието и енергията, които влагаме в грижата за чистотата на планетата, бъдещето и възпитанието на децата. Именно най-малките жители ще поведат страната ни по пътя към опазването и отговорното отношение към природата, рамо до рамо със своите родители, приятели и всички нас.

Община Сопот ще окаже съдействие на всички граждани, организации и фирми, които желаят да почистят замърсени места за отдих и почивка, пространства около домове и офиси, зелени площи, спортни и детски площадки. На желаещите да се включат в инициативата ще предоставим необходимите консумативи за почистване.
Препоръчваме отпадъците да бъдат събрани в чували до контейнерите за битови отпадъци или на удобно място за извозване. Извозването на отпадъците ще се извършва след предварителна заявка за участие.

Можете да заявявате своето участие с избрано от Вас място за почистване в срок до 11.09.2023 г. (понеделник) на тел.: 03134/ 60 03, ел. адрес:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на място в Община Сопот.

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ